Hou me op de hoogte
Sluiten

Categoriën

Saldochecker The Read Shop cadeaukaart

Kaartnummer: Controleer Saldo
Uw saldo bedraagt: €
Er konden geen gegevens gevonden worden.

Vind ons leuk

Privacy Statement

Privacy Statement

Inleiding

Deze privacy statement is van toepassing op de verwerking van persoonsgegevens door Retail Development Company. Dit is de overkoepelende organisatie van franchiseformule The Read Shop (Express).

Retail Development Company (RDC) verwerkt de gegevens van de (webshop)klanten van The Read Shop/Plantage Inkooppartners. Wij respecteren de privacy van onze bezoekers van de webshop en dragen er zorg voor dat de persoonlijke informatie die u ons verschaft vertrouwelijk wordt behandeld. De verwerking van de persoonsgegevens gebeurt op een wijze die in overeenstemming is met de eisen die de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) stelt.

Wij gaan discreet om met uw gegevens

Wanneer u in de winkel met uw klantenkaart of via de webshop een aankoop doet, vragen we uw persoonlijke gegevens. Uw persoonsgegevens gebruiken wij voor verschillende doeleinden. Uiteraard op basis van uw toestemming of een overeenkomst die u met ons aangaat, bijvoorbeeld naar aanleiding van een (webshop)order die u bij ons plaatst. De persoonsgegevens die we vragen, zijn afhankelijk van uw aankoop en/of actie. 

Wij koppelen al onze klanten aan één van onze vestigingen. Zowel onze klanten in de winkel die in ons klantenbestand staan, als de klanten op de webshop. Wanneer u bij ons op de webshop een account aanmaakt, wordt u in eerste instantie op basis van postcode aan een winkel gekoppeld. U kunt dit zelf beheren via uw account op https://www.readshop.nl/MijnAccount. Al uw online aankopen komen dan financieel ten goede van de aan u gekoppelde The Read Shop vestiging.

Klantenkaart

Bij The Read Shop kunt u een klantenkaart aanvragen. Deze klantenkaart maakt deel uit van Readr, de landelijke klantenkaart van de Nederlandse boekhandels. Met deze kaart kunnen wij u nog beter voorzien van tips en suggesties, en u persoonlijk op de hoogte houden met voor u interessante nieuwtjes en activiteiten. Deze klantenkaart kunt u activeren via www.readr.nl. Op www.readshop.nl/readr leest u hier meer over. U laat uw persoonlijke gegevens achter op www.readr.nl. In de privacyverklaring van Readr leest u wat er gedaan wordt met uw gegevens. 

Met deze klantenkaart kunt u binnenkort bij iedere The Read Shop vestiging tevens sparen voor leuke extra’s middels het spaarprogramma van The Read Shop. Wilt u wel sparen voor leuke extra’s, maar wilt u zich niet aanmelden bij Readr, dan is dat uiteraard ook mogelijk. U haalt dan uw klantenkaart op in de winkel, en registreer uzelf via de webshop. Op www.readshop.nl/klantenkaart leest u hier binnenkort alles over. 

Hiervoor verzamelen wij van u de volgende gegevens: NAW- gegevens, uw favoriete The Read Shop vestiging, e-mailadres, uw transacties (offline en online), uw gespaarde en verzilverde punten. Tevens hebben wij uw geboortedatum nodig, omdat u spaart voor onder andere een 1/5 Staatslot. Deze mogen wij wettelijk gezien niet uitreiken aan personen onder de 18 jaar. Wij bewaren deze gegevens zolang u klant bent van The Read Shop. Indien de klantenkaart gedurende 6 maanden niet is gebruikt, dan vervallen de gespaarde punten en verwijderen we uw gegevens.

Webshop
U kunt op www.readshop.nl/registreren een account aanmaken. Dit heeft voordelen, want zodra u bij ons op de webshop komt, ziet u de contactgegevens van uw favoriete winkel direct in beeld staan. Tevens kunt u een webshoporder plaatsen, zonder al uw gegevens nogmaals te hoeven invullen. Wij noteren de volgende gegevens van u: NAW-gegevens, e-mailadres, uw favoriete The Read Shop winkel (op basis van uw postcode), uw klantenkaartnummer (indien aanwezig), uw webshopaankopen en uw betaalgegevens. Via www.readshop.nl/mijnaccount kunt u uw gegevens wijzigen. Deze gegevens bewaren we zolang uw account bestaat. Indien u uw account wilt laten verwijderen, neem dan contact op met onze helpdesk via helpdesk@readshop.nl

Nieuwsbrieven
Wij versturen regelmatig nieuwsbrieven naar onze klanten. Zo informeren wij onze klanten over aanbiedingen, folders, nieuws en lopende acties. Indien u zich aanmeldt en toestemming geeft voor het ontvangen van de nieuwsbrieven, noteren we minimaal uw e-mailadres en favoriete The Read Shop winkel. Indien gewenst vullen we deze gegevens aan, met uw naam, geboortedatum en interesses. Daarnaast verwerken wij de ‘opens’ en ‘clicks’ van de verstuurde nieuwsbrieven. Met deze bundel van informatie zijn wij in staat u alleen de voor u relevante informatie te versturen. Wij bewaren uw profiel totdat u zich weer afmeldt voor deze nieuwsbrief. Bij iedere nieuwsbrief vindt u de mogelijkheid om u uit te schrijven onderaan de nieuwsbrief. Tevens kunt u hier uw gegevens wijzigen.

Deelname aan een (win)actie
Wij hebben regelmatig verschillende leuke (win)acties. Indien u hieraan mee wilt doen, vragen wij minimaal om uw naam, e-mailadres en uw favoriete The Read Shop vestiging in te vullen op de betreffende actiepagina. Deze gegevens kunnen wij aan derde partijen verschaffen, indien wij deze actie in samenwerking met een andere partij hebben opgezet. Uiteraard doen wij dit op discrete wijze. Wij bewaren deze gegevens twee jaar lang. Op iedere actie zijn de actievoorwaarden van toepassing.

Gebruik van cookies
Wij maken bij het aanbieden van elektronische diensten gebruik van cookies. Een cookie is een eenvoudig klein bestandje dat met pagina's van deze website wordt meegestuurd en door uw browser op de harde schijf van uw computer wordt opgeslagen. Wij gebruiken cookies om uw instellingen en voorkeuren te onthouden. U kunt deze cookies uitzetten via uw browser, zie bijvoorbeeld deze toelichting door de Consumentenbond voor uitleg.

Via onze website worden cookies geplaatst van het Amerikaanse bedrijf Google, als deel van de "Analytics"-dienst. Wij gebruiken deze dienst om bij te houden en rapportages te krijgen over hoe bezoekers de website gebruiken. Google kan deze informatie aan derden verschaffen indien Google hiertoe wettelijk wordt verplicht, of voor zover derden de informatie namens Google verwerken. Wij hebben hier geen invloed op.

Klikgedrag en bezoekgegevens
Op de website worden algemene bezoekgegevens bijgehouden. In dit kader kan met name het IP-adres van uw computer, de eventuele gebruikersnaam, het tijdstip van opvraging en gegevens die de browser van een bezoeker meestuurt, worden geregistreerd en worden gebruikt voor statistische analyses van bezoek- en klikgedrag op de website. Tevens optimaliseren wij hiermee de werking van de website.

Wij proberen deze gegevens zo veel mogelijk te anonimiseren. Deze gegevens worden niet aan derden verstrekt.

Google Analytics
Wij maken gebruik van Google Analytics om bij te houden hoe gebruikers de website gebruiken en hoe effectief onze Adwords-advertenties bij Google zoekresultaatpagina's zijn. De aldus verkregen informatie wordt, met inbegrip van uw IP-adres, overgebracht naar en door Google opgeslagen op servers in de Verenigde Staten. Lees het privacybeleid van Google voor meer informatie, alsook het specifieke privacybeleid van Google Analytics.

Google gebruikt deze informatie om bij te houden hoe onze website gebruikt wordt, om rapporten over de website aan ons te kunnen verstrekken en om haar adverteerders informatie over de effectiviteit van hun campagnes te kunnen bieden. Google kan deze informatie aan derden verschaffen indien Google hiertoe wettelijk wordt verplicht, of voor zover deze derden de informatie namens Google verwerken. Wij hebben hier geen invloed op. Wij hebben Google niet toegestaan de verkregen analytics informatie te gebruiken voor andere Google diensten.

Uw rechten met betrekking tot uw persoonsgegevens
Retail Development Company is samen met The Read Shop winkels verantwoordelijke voor het verwerken van uw gegevens. Wij zorgen ervoor dat alle technische en organisatorische maatregelen worden genomen om uw gegevens zo goed mogelijk te beschermen. U heeft het recht uw gegevens op te vragen ter inzage, ter correctie, om over te dragen naar een andere organisatie of om te verwijderen uit alle systemen (recht op vergetelheid), middels onderstaande contactgegevens. 

Heeft u vragen over de bescherming van uw gegevens?
Dan kunt u uiteraard bij ons terecht. U kunt contact met ons opnemen via onderstaande gegevens voor het opvragen (ter inzage), wijzigen of verwijderen van uw gegevens. Indien u klachten heeft over het gebruik van uw persoonsgegevens, kunt u uiteraard ook terecht bij ons.

Retail Development Company (RDC)
Coenecoop 17
t.a.v. AVG Officer
2741 PG Waddinxveen
KVK: 30.17.76.39

helpdesk@readshop.nl
088-1660900

Versie: mei 2018

Contact met de Autoriteit Persoonsgegevens (AP)
Uiteraard bent u vrij in het contact opnemen met de Autoriteit Persoonsgegevens, waar u ook eventuele klachten kwijt kunt.



Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van leuke win-acties en spannende nieuwtjes!

Aanmelden