Op werkdagen voor 23.00 uur besteld, volgende dag in huis
Gratis binnen 30 dagen retourneren
Bezorging in de winkel is gratis
Klanten beoordelen ons met een
Roerbakken is van oudsher de manier om te koken met één pan. Op deze manier creëert u in een handomdraai verse maaltijden die snel op tafel staan. Door de hoge temperatuur en de korte baktijd zijn deze gerechten uit China, Korea, Vietnam, Cambodja, Thailand, Maleisië, Singapore, Japan, Indonesië en van de Filipijnen gegarandeerd een succes. Bij deze snelle en simpele bakmethode is een belangrijke rol weggelegd voor gember, citroengras, chilipeper, koriander, tamarinde, kokos en limoen.
Met heerlijke recepten die recht doen aan de authentieke smaken van de Aziatische keuken en een afspiegeling zijn van de vele invloeden in de culinaire geschiedenis van de regio.
De diverse recepten bieden voor elk wat wils, waaronder maaltijden voor kleine eters en fusiongerechten waarmee u indruk maakt.
Thema : Algemene kookkunst en recepten; Comfort food en voedselnostalgie; Gerechten en gangen: hoofdgerechten; Kookkunst / eten en drinken etc.; Snel en makkelijk koken