Prijs
23.50

Op werkdagen voor 23.00 uur besteld, volgende dag in huis

Gratis binnen 30 dagen retourneren
Bezorging in de winkel is gratis
Klanten beoordelen ons met een
Periodeboek 'Brood- en Banketbakkerij La Tournesol' is het 6e boek uit een serie van 6 periodeboeken voor de bakkerijopleidingen. Dit periodeboek vormt samen met de verschillende opdrachtenboeken en FlexBase één geheel en heeft als doel jou te helpen bij je opleiding. Dit periodeboek heeft als thema "communiceren en organiseren". Daarnaast heeft het als doel een bijdrage te leveren aan de verdere ontwikkeling van je beroepshouding. Naarmate je opleiding vordert zal de lesstof moeilijker en complexer worden. In elk afzonderlijk periodeboek worden meerdere onderwerpen aan de hand van opdrachten centraal gesteld. Het betreft onderwerpen die als een rode draad door de opleiding en de dagelijkse beroepsuitoefening lopen. In dit periodeboek staan de onderwerpen sociale vaardigheden, personeelsbeleid, interne organisatie, inkoop en verkoop centraal. In de opdrachtenboeken wordt aandacht besteed aan de vaktheorie en aan de hand van praktijkopdrachten het inoefenen van de benodigde vakvaardigheden voor het uitoefenen van het beroep. De serie periodeboeken bestaat uit de volgende titels: 1. Backerij de Soete Suickerbol 2. Backerij de Gouden Kraekeling 3. Bakkerij de Oase 4. Bakkerij & tearoom de Korenschoof 5. Brood- en banketbakkerij Van Mehl 6. Brood- en banketbakkerij La Tournesol
Lees meer

Reviews

Door onze lezers geschreven
0 sterren | 0 beoordelingen

Wat vond jij van dit boek?

Hoeveel sterren geef je?
Geef je uitgebreide beoordeling en maak kans op een cadeaukaart ter waarde 50,00.

Details