Handboek inmaken & bewaren
Handboek inmaken & bewaren
Handboek inmaken & bewaren
Handboek inmaken & bewaren
Prijs
24,95

Nog niet verschenen, verwacht vanaf 19-9-2022

Gratis binnen 30 dagen retourneren
Bezorging in de winkel is gratis
Klanten beoordelen ons met een
Zelfgemaakt lekkers voor uw voorraadkast of om cadeau te geven! Traditioneel maakten onze grootmoeders en overgrootmoeders groenten en fruit tijdens het oogstseizoen in om er in de koude maanden nog van te kunnen genieten. Tegenwoordig heeft dat genieten van zelfgemaakte delicatessen aan belang gewonnen. Met inmaakrecepten kunt u immers een voorraad aanleggen van de heerlijkste vruchtenjam, -gelei, -marmelade en -moes. Of leg eens pruimen of perziken in siroop of alcohol in, of maak uw eigen likeur. Bij de groenten zijn er de traditionele zuurkool, ingelegde augurken, pickles en zuiderse antipasti. Met de juiste technieken kunt u ook fonds, sauzen en bereide gerechten voor langere tijd houdbaar maken, zodat u op dagen dat u niet veel tijd hebt snel een heerlijke maaltijd tevoorschijn tovert. Verder vindt u in dit boek recepten voor terrines van vlees en vis en voor huisbereide smaakmakers, zoals ketchup, mosterd, pesto, chutney, kruidenazijn en -olie. En natuurlijk leest u in dit boek ook alles over de belangrijkste inmaak- en bewaartechnieken, zoals inleggen, roken, drogen en fermenteren.
Lees meer

Reviews

Door onze lezers geschreven
0 sterren | 0 beoordelingen

Wat vond jij van dit boek?

Hoeveel sterren geef je?
Geef je uitgebreide beoordeling en maak kans op een cadeaukaart ter waarde 50,00.

Details

  • Auteur(s) : Centrale Uitgeverij Deltas
  • Uitgeverij: Centrale Uitgeverij Deltas
  • ISBN : 9789044763768
  • Taal : Nederlands
  • Uitvoering : Paperback
  • Aantal pagina's : 144
  • Verschijningsdatum : september 2022
  • Gewicht : 450
  • Afmetingen : 215 x 140 x 27 mm.
  • Thema : Koken: conserveren en invriezen