Vlees roken
Vlees roken
Vlees roken
Vlees roken
Prijs
10,00
Direct afhalen in de winkel?

Op werkdagen voor 23.00 uur besteld, volgende dag in huis

Gratis binnen 30 dagen retourneren
Bezorging in de winkel is gratis
Klanten beoordelen ons met een
De nieuwe manier om te barbecueën - met rook! Combineer precisie met alchemie en produceer het lekkerste, meest malse vlees dat u ooit heeft geproefd. Met meer dan 50 fantastische recepten voor het roken van rundvlees, varkensvlees, gevogelte en zeevruchten van de bekroonde Texaanse pitmaster Will Fleischman. Met deskundig advies voor het kiezen van de juiste rookoven en houtsoorten, het reguleren van de hitte en het maken van heerlijke rubs en sauzen. Met recepten en instructies die stapsgewijs worden uitgelegd om de technieken te leren die u nodig heeft om als een echte professional te kunnen roken, of u nu een gewone barbecue of speciale rookoven gebruikt.
Lees meer

Reviews

Door onze lezers geschreven
0 sterren | 0 beoordelingen

Wat vond jij van dit boek?

Hoeveel sterren geef je?
Geef je uitgebreide beoordeling en maak kans op een cadeaukaart ter waarde 50,00.

Details

  • Auteur(s) : Will Fleischman
  • Uitgeverij: Veltman Uitgevers B.V.
  • ISBN : 9789048314423
  • Taal : Nederlands
  • Uitvoering : Hardcover
  • Aantal pagina's : 192
  • Verschijningsdatum : mei 2017
  • Gewicht : 841
  • Afmetingen : 241 x 202 x 24 mm.
  • Thema : Koken met specifieke apparatuur; Koken/eten per ingrediënt: vlees en wild; Kookkunst / eten en drinken etc.