Prijs
24.00

Op werkdagen voor 23.00 uur besteld, volgende dag in huis

Gratis binnen 30 dagen retourneren
Bezorging in de winkel is gratis
In een sterrenzaak gaat een en ander mis. De sterrenchef droomt van een derde ster maar heeft zijn concurrenten en een belangrijke recensent tegen. Zijn restaurant draait op volle toeren maar de financiering ervan lijkt een dubieuze zaak. Chef Sergio Blumer is geniaal maar geraakt door de stress van de strijd om een derde ster verslaafd aan cocaïne.

Ondertussen schrijft souschef Anthony Griglio aan een kookboek over scampigerechten en droomt hij ooit een eigen restaurant te kunnen beginnen.

Een nabijgelegen Italiaans restaurant lijkt een dekmantel voor het witwassen van drugsgeld te zijn. De eigenaar van dit restaurant lijkt echter banden met slachthuizen en voedingsbedrijven te hebben. Daarnaast heeft hij goede contacten met culinaire gidsen.

In de kookclub die door tien mannen werd opgericht, gebeuren vreemde dingen. Elke maand kookt topchef Sergio Blumer het lievelingsgerecht van één van de leden. Een aantal leden wordt ernstig ziek en ze sterven aan een hartstilstand. Toch blijven de leden van de kookclub bijeenkomen tot er slechts vier leden overblijven.

Als een belastinginspecteur op mysterieuze wijze verdwijnt begint ook de politie zich met het reilen en zeilen van het sterrenrestaurant te bemoeien.

Lees meer

Reviews

Door onze lezers geschreven
0 sterren | 0 beoordelingen

Wat vond jij van dit boek?

Hoeveel sterren geef je?
Geef je uitgebreide beoordeling en maak kans op een cadeaukaart ter waarde 50,00.

Details

  • Auteur(s) : Stefan Ruysschaert
  • Uitgeverij: Garant
  • ISBN : 9789046611166
  • Taal : Nederlands
  • Uitvoering : Paperback
  • Aantal pagina's : 306
  • Verschijningsdatum : August 2021
  • Gewicht : 413
  • Afmetingen : 215 x 135 x 20 mm.