Prijs
9.99

Nog niet verschenen, verwacht vanaf 5/16/2022

Klanten beoordelen ons met een

'Wij kunnen het ons nog heel goed herinneren: de eerste keer dat we de hele nacht opbleven voor de pulled pork. Een batterij aan thermometers en regelaars zijn in de tussenliggende jaren de revue gepasseerd. Met meer dan 15 jaar ervaring met low&slow barbecue kennen we de valkuilen. In dit boek delen we graag al onze tips & tricks.'

Jeroen Hazebroek en Leonard Elenbaas vertellen je in Roken doe je op hout precies waar je op moet letten als je brisket wilt bereiden en vertellen je hoe je kip dat lekkere krokante korstje kunt geven. Zij kennen als geen ander de kritieke momenten bij low&slow-barbecueën: het inpakken, sauzen, aflakken en rusten. En ze schamen zich er ook niet voor om je te vertellen hoe je je gerechten de volgende dag kunt opwarmen. In dit boek beginnen ze met de Big 4: kip, ribs, pork en brisket. Daarna is de rest een fluitje van een cent.

Lees meer

Reviews

Door onze lezers geschreven
0 sterren | 0 beoordelingen

Wat vond jij van dit boek?

Hoeveel sterren geef je?
Geef je uitgebreide beoordeling en maak kans op een cadeaukaart ter waarde 50,00.

Details

  • Auteur(s) : Leonard Elenbaas, Jeroen Hazebroek
  • Uitgeverij: Fontaine Uitgevers
  • ISBN : 9789464041583
  • Taal : Nederlands
  • Uitvoering : eBook
  • Verschijningsdatum : May 2022
  • Gewicht : 1
  • Afmetingen : 1 x 1 x 1 mm.
  • Formaat : ePub met digitaal watermerk - 2
  • Thema : Algemene kookkunst en recepten; Koken/eten per ingrediënt: vis en zeevruchten; Koken/eten per ingrediënt: vlees en wild; Kookkunst / eten en drinken etc.