Over charcuterie
  • Over charcuterie
  • Over charcuterie
Prijs
14,99

Direct downloaden

In Over Charcuterie kom je alles te weten over het zelf maken van vleeswaren: van Italiaanse hammen, droge worst, coppa en pancetta, tot beroemde Franse patés en terrines en Nederlandse slagersklassiekers als achterham en rookvlees. Met behulp van duidelijke stap-voor-stapfoto's en uitgebreide instructies worden alle technieken helder uitgelegd. Uiteraard ontbreken ook de foutenanalyses niet. Met Over Charcuterie in de hand maak je voortaan je eigen vleeswaren op slagersniveau.

0 | 0

  • : Meneer Wateetons
  • : Carrera
  • : 9789048845354
  • : Nederlands
  • : eBook
  • : 609
  • : mei 2019
  • : 1
  • : 1 x 1 x 1 mm.
  • : ePub met digitaal watermerk - 3
  • : Koken/eten per ingrediënt: vlees en wild; Kookkunst / eten en drinken etc.
  • : Vleeswaren, Stappenplannen, Maken, Zelf maken, Slager