500 Oosterse Gerechten
500 Oosterse Gerechten
500 Oosterse Gerechten
500 Oosterse Gerechten
Nederlands
288
Prijs
10,99

Op werkdagen voor 23:00 uur besteld, volgende dag thuisbezorgd.

De Oosterse keuken betekent bovenal: fusionkoken. Door de oude Chinese invloeden kent de Oosterse culinaire cultuur een uitgebalanceerd palet van smaken, gekenmerkt door verfijning en een kunstzinnige presentatie. Dit boek bevat de 500 heerlijkste Oosterse recepten, die u meenemen op een culinaire reis door Azië. En passant leert u allerlei technieken en authentieke Oosterse keukentrucjes.

- Een inleidend gedeelte geeft informatie over de basisbeginselen van het fusionkoken en laat zien hoe de Oosterse keuken zich heeft ontwikkeld.
- Laat u inspireren door deze 500 heerlijke recepten die de passie voor eten en koken weerspiegelen die in heel Azië terug te vinden is.
- U vindt hier recepten voor verschillende momenten en gelegenheden, van tussendoortjes, salades en lichte lunches tot uitgebreide diners, feestelijke hapjes en nog veel meer.
- In deze uitgebreide verzameling zijn recepten opgenomen uit China, Korea, Japan, Vietnam, Cambodja, Maleisië en Indonesië.

0 | 0

  • : Null, Ghillie Bassan
  • : Veltman Uitgevers B.V.
  • : 9789048302673
  • : Nederlands
  • : Hardcover
  • : 288
  • : september 2010
  • : 584
  • : 158 x 158 x 28 mm.
  • : 500-serie
  • : Koken/eten per ingrediënt: pasta en noedels; Koken/eten per ingrediënt: rijst, granen, peulen, noten en zaden; Nationale, regionale en etnische gerechten