Prijs
29.99

Op werkdagen voor 23.00 uur besteld, volgende dag in huis

Gratis binnen 30 dagen retourneren
Bezorging in de winkel is gratis
Het succes van veel gerechten zit ’m in de bouillon

Een perfecte bouillon is de basis van veel gerechten – of dat nou een soep, een saus of een gerecht is. In dit boek lees je alles over do’s en don’ts, tips en tricks van de chef. Eindelijk weer zo’n boek waarop je teruggrijpt, eentje dat no-nonsense is en nooit teleurstelt.

Jean Beddington onthult de geheimen achter zo’n perfecte bouillon. Of het er nu een is op basis van groente, gevogelte of vis; in dit boek staan ze allemaal. Want als de bouillon goed is, dan ligt het succes van het gerecht binnen handbereik. Maak de gebakken kabeljauwhaas met risotto van gamba’s, little gem en tomaten-kappertjessaus, bereid de tomaten- en rode pruimensoep met ricotta en bieslook of probeer de groene groenten in bouillon met couscous, yoghurt en harissasaus.
Lees meer

Reviews

Door onze lezers geschreven
0 sterren | 0 beoordelingen

Wat vond jij van dit boek?

Hoeveel sterren geef je?
Geef je uitgebreide beoordeling en maak kans op een cadeaukaart ter waarde 50,00.

Details

  • Auteur(s) : Jean Beddington
  • Uitgeverij: Xander Uitgevers
  • ISBN : 9789045219431
  • Taal : Nederlands
  • Uitvoering : Hardcover
  • Aantal pagina's : 176
  • Verschijningsdatum : May 2019
  • Gewicht : 1100
  • Afmetingen : 259 x 185 x 28 mm.
  • Thema : Algemene kookkunst en recepten; Gerechten en gangen: sauzen; Gerechten en gangen: soepen en voorgerechten; Kookkunst / eten en drinken etc.
  • Trefwoorden : Saus, Gerecht, Soep, Basis, Tips, Gerechten