33.99
25.00

Op werkdagen voor 23.00 uur besteld, volgende dag in huis

Gratis binnen 30 dagen retourneren
Bezorging in de winkel is gratis
Een leerzaam en tijdloos naslagwerk
Van saté kambing tot gado gado en van soto ayam tot rendang:
in De bijbel van de Indonesische keuken neemt Maureen Tan je mee naar alle uithoeken van de Indonesische archipel. Een smakelijke reis langs de bijzondere en verrassende eilandkeukens van Sumatra, Kalimantan, West-Java, Midden-Java, Oost-Java, Bali, de Kleine Soenda-eilanden, Sulawesi en Papoea.
Lees meer

Reviews

Door onze lezers geschreven
0 sterren | 0 beoordelingen

Wat vond jij van dit boek?

Hoeveel sterren geef je?
Geef je uitgebreide beoordeling en maak kans op een cadeaukaart ter waarde 50,00.

Details

  • Auteur(s) : Maureen Tan
  • Uitgeverij: Carrera Culinair
  • ISBN : 9789048853816
  • Taal : Nederlands
  • Uitvoering : Hardcover
  • Aantal pagina's : 496
  • Verschijningsdatum : April 2020
  • Gewicht : 1232
  • Afmetingen : 217 x 162 x 43 mm.
  • Thema : Kookkunst / eten en drinken etc.
  • Trefwoorden : Recepten, Gerechten, Indonesische gerechten, Indonesische keuken