31.99
25.00

Op werkdagen voor 23.00 uur besteld, volgende dag in huis

Gratis binnen 30 dagen retourneren
Bezorging in de winkel is gratis

DE BIJBEL VAN DE ITALIAANSE KEUKEN IS HÉT NASLAGWERK VOOR WIE ALLE GEHEIMEN VAN DE ITALIAANSE KEUKEN WIL LEREN KENNEN

In De bijbel van de Italiaanse keuken laten Maud Moody, Nina Bogaerts en Leonardo Pacenti - van restaurant Toscanini in Amsterdam - de oneindige mogelijkheden van de Italiaanse keuken zien. Aan de hand van duidelijke aanwijzingen, stap-voor-stapfotografie en uitleg van basisingrediënten, culinaire begrippen en technieken, leer je alles over het maken van de lekkerste Italiaanse gerechten. Maak een reis door Italië met recepten uit elke regio: serveer bijvoorbeeld de welbekende pasta alla puttanesca uit Campania, bereid de lekkerste saltimbocca alla Romana, proef de cotechino uit Emilia-Romagna, maak Venetiaanse risi e bisi en reis af naar Liguria voor de klassieke torta pasqualina. Kortom, De bijbel van de Italiaanse keuken is voor zowel de beginnende als de ervaren thuiskok een verrassend en leerzaam naslagwerk.

MEER DAN 200 RECEPTEN UIT DE ITALIAANSE KEUKEN
ZOWEL KLASSIEKE ALS MODERNE RECEPTUUR
ALLE REGIO'S KOMEN AAN BOD
HELDERE HOW-TO'S VAN BASISTECHNIEKEN
DUIDELIJKE UITLEG VAN ONMISBAAR KEUKENGEREI

Lees meer

Reviews

Door onze lezers geschreven
0 sterren | 0 beoordelingen

Wat vond jij van dit boek?

Hoeveel sterren geef je?
Geef je uitgebreide beoordeling en maak kans op een cadeaukaart ter waarde 50,00.

Details

  • Auteur(s) : Maud Moody, Leonardo Pacenti, Nina Bogaerts
  • Uitgeverij: Carrera Culinair
  • ISBN : 9789048844906
  • Taal : Nederlands
  • Uitvoering : Hardcover
  • Aantal pagina's : 496
  • Verschijningsdatum : March 2019
  • Gewicht : 1271
  • Afmetingen : 218 x 162 x 45 mm.
  • Serie : Landenbijbels
  • Thema : Italië; Kookkunst / eten en drinken etc.; Nationale, regionale en etnische gerechten
  • Trefwoorden : Italië, Gerechten, Toscanini, Recepten