33.99
25.00

Op werkdagen voor 23.00 uur besteld, volgende dag in huis

Gratis binnen 30 dagen retourneren
Bezorging in de winkel is gratis
De Nederlandse foodjournalist schrijft hét Nederlandse kookboek!
Van Zeeuwse bolus tot polderkreeftensoep en van knolselderijsteak tot hachee: in De bijbel van de Nederlandse keuken neemt journalist, schrijver en kookboekauteur Janneke Vreugdenhil je mee op culinaire reis door Nederland. Met naast het ultieme recept voor boerenkoolstamppot met alles dr'op en dr'an onder meer een tussenstop in Oisterwijk voor de worstenbroodjes van Robèrt en een welverdiende pauze in Amsterdam voor een gevulde koek van Holtkamp.
Lees meer

Reviews

Door onze lezers geschreven
0 sterren | 0 beoordelingen

Wat vond jij van dit boek?

Hoeveel sterren geef je?
Geef je uitgebreide beoordeling en maak kans op een cadeaukaart ter waarde 50,00.

Details

  • Auteur(s) : Janneke Vreugdenhil
  • Uitgeverij: Carrera Culinair
  • ISBN : 9789048847341
  • Taal : Nederlands
  • Uitvoering : Hardcover
  • Aantal pagina's : 496
  • Verschijningsdatum : October 2020
  • Gewicht : 1233
  • Afmetingen : 218 x 162 x 45 mm.
  • Thema : Kookkunst / eten en drinken etc.; Nationale, regionale en etnische gerechten; Nederland