Fermenteren
Fermenteren
Fermenteren
Fermenteren
Nederlands
160
Prijs
15,99

Op werkdagen voor 23:00 uur besteld, volgende dag thuisbezorgd.

Fermenteren heeft een comeback gemaakt, en dat is niet voor niets. Gefermenteerd eten, zoals zuurkool en kimchi, is hartstikke gezond én extra lekker! Door het fermenteren, of inmaken, verleng je namelijk de houdbaarheid en verbeter je de smaak van groenten en fruit.

In Fermenteren leer je alles over de verschillende fermenteermethoden. In 63 recepten komt alles langs, van kombucha en kefir tot inmaken en zuurdesem. Maak bijvoorbeeld kimchi met kool, appel en wortel, ingemaakte komkommer met dille of bak je eigen zuurdesembrood.

0 | 0

  • : Fern Green
  • : Becht
  • : 9789023016335
  • : Nederlands
  • : Hardcover
  • : 160
  • : maart 2020
  • : 500
  • : 214 x 148 x 23 mm.
  • : Gerechten en gangen: salades en groenten; Koken/eten per ingrediënt: fruit en groenten; Koken: conserveren en invriezen; Sappen en smoothies; Vegetarische keuken
  • : Stappenplan, Inmaken, Recepten