Prijs
14.99

Op werkdagen voor 23.00 uur besteld, volgende dag in huis

Gratis binnen 30 dagen retourneren
Bezorging in de winkel is gratis
Fermenteren heeft een comeback gemaakt, en dat is niet voor niets. Gefermenteerd eten, zoals zuurkool en kimchi, is hartstikke gezond én extra lekker! Door het fermenteren, of inmaken, verleng je namelijk de houdbaarheid en verbeter je de smaak van groenten en fruit.

In Fermenteren leer je alles over de verschillende fermenteermethoden. In 63 recepten komt alles langs, van kombucha en kefir tot inmaken en zuurdesem. Maak bijvoorbeeld kimchi met kool, appel en wortel, ingemaakte komkommer met dille of bak je eigen zuurdesembrood.
Lees meer

Reviews

Door onze lezers geschreven
0 sterren | 0 beoordelingen

Wat vond jij van dit boek?

Hoeveel sterren geef je?
Geef je uitgebreide beoordeling en maak kans op een cadeaukaart ter waarde 50,00.

Details

  • Auteur(s) : Fern Green
  • Uitgeverij: Becht
  • ISBN : 9789023016335
  • Taal : Nederlands
  • Uitvoering : Hardcover
  • Aantal pagina's : 160
  • Verschijningsdatum : March 2020
  • Gewicht : 511
  • Afmetingen : 215 x 147 x 23 mm.
  • Thema : Gezond koken en koken met natuurlijke producten
  • Trefwoorden : Stappenplan, Inmaken, Recepten