Hemelse hummus
Hemelse hummus
Hemelse hummus
Hemelse hummus
Nederlands
72

Hummus is ontzettend populair, zowel bij veganisten als bij alleseters. En dat is terecht, want deze spread van kikkererwten is een echte alleskunner: lekker als dip of broodbeleg, maar ook geschikt voor in sauzen en zoete gerechten.

Dunja Gulin, afkomstig uit Istrië en hummus-expert, bedacht naast de klassiekers ook nieuwe smaakcombinaties. Denk aan hummus met ananas en mango of walnoot-paprika-hummus. Ook bedacht ze manieren om hummus in gerechten te verwerken, zoals een hummuspizza!

0 | 0

  • : 9789023016458
  • : Nederlands
  • : Hardcover
  • : 72
  • : mei 2020
  • : 391
  • : 209 x 208 x 15 mm.
  • : Algemene kookkunst en recepten; Gerechten en gangen: sauzen; Veganistische keuken
  • : Vega, Veganist, Saus, Dip, Recepten, Hummus, Istrië, Kroatië