Prijs
10,99
Op werkdagen voor 23:00 uur besteld, volgende dag in huis
Hummus is ontzettend populair, zowel bij veganisten als bij alleseters. En dat is terecht, want deze spread van kikkererwten is een echte alleskunner: lekker als dip of broodbeleg, maar ook geschikt voor in sauzen en zoete gerechten.
Dunja Gulin, afkomstig uit Istrië en hummus-expert, bedacht naast de klassiekers ook nieuwe smaakcombinaties. Denk aan hummus met ananas en mango of walnoot-paprika-hummus. Ook bedacht ze manieren om hummus in gerechten te verwerken, zoals een hummuspizza!
Dunja Gulin, afkomstig uit Istrië en hummus-expert, bedacht naast de klassiekers ook nieuwe smaakcombinaties. Denk aan hummus met ananas en mango of walnoot-paprika-hummus. Ook bedacht ze manieren om hummus in gerechten te verwerken, zoals een hummuspizza!

- : Dunja Gulin
- : Becht
- : 9789023016458
- : Nederlands
- : Hardcover
- : 72
- : mei 2020
- : 391
- : 209 x 208 x 15 mm.
- : Algemene kookkunst en recepten; Gerechten en gangen: sauzen; Veganistische keuken
- : Vega, Veganist, Saus, Dip, Recepten, Hummus, Istrië, Kroatië