Prijs
10.99

Op werkdagen voor 23.00 uur besteld, volgende dag in huis

Gratis binnen 30 dagen retourneren
Bezorging in de winkel is gratis
Hummus is ontzettend populair, zowel bij veganisten als bij alleseters. En dat is terecht, want deze spread van kikkererwten is een echte alleskunner: lekker als dip of broodbeleg, maar ook geschikt voor in sauzen en zoete gerechten.

Dunja Gulin, afkomstig uit Istrië en hummus-expert, bedacht naast de klassiekers ook nieuwe smaakcombinaties. Denk aan hummus met ananas en mango of walnoot-paprika-hummus. Ook bedacht ze manieren om hummus in gerechten te verwerken, zoals een hummuspizza!
Lees meer

Reviews

Door onze lezers geschreven
0 sterren | 0 beoordelingen

Wat vond jij van dit boek?

Hoeveel sterren geef je?
Geef je uitgebreide beoordeling en maak kans op een cadeaukaart ter waarde 50,00.

Details

  • Auteur(s) : Dunja Gulin
  • Uitgeverij: Becht
  • ISBN : 9789023016458
  • Taal : Nederlands
  • Uitvoering : Hardcover
  • Aantal pagina's : 72
  • Verschijningsdatum : May 2020
  • Gewicht : 393
  • Afmetingen : 209 x 208 x 15 mm.
  • Thema : Algemene kookkunst en recepten; Gerechten en gangen: sauzen; Veganistische keuken
  • Trefwoorden : Vega, Veganist, Saus, Dip, Recepten, Hummus, Istrië, Kroatië