Prijs
25.50

2 - 3 Werkdagen

Gratis binnen 30 dagen retourneren
Bezorging in de winkel is gratis
Ruim twintig jaar geleden betrokken Gustav en Marie Mandelmann een vervallen hoeve uit 1860 op het Zweedse platteland, niet ver van Malmö. Sindsdien is het stukje voor stukje omgebouwd in een groot zelfvoorzienend ecologisch paradijs zoals ze het zelf noemen. Nog elke dag verwonderen ze zich over alles wat groeit en bloeit. Je kan het niet zo gek bedenken of ze verbouwen het. En van de melkproducten maken ze ook van alles wat ze vervolgens weer serveren in hun restaurant of verkopen in hun winkel. De authentieke en succesvolle Zweden zijn inmiddels een nationale bekendheid geworden met een eigen serie op tv. Hun boeken waarin ze vertellen over hun filosofie, aanpak en recepten vinden nu ook hun weg naar het buitenland. Isabel Brummer komt uit Zweden maar woont al sinds 2004 in Nederland. Ze is foodblogger (tastecelebration.nl), culinair fotografe en vertaler van kookboeken. Ze komt uit een restaurantfamilie waar koken en recepten maken het dagelijkse werk en gesprek was. Toevalligerwijs ligt haar geboortegrond slechts enkele kilometers verwijderd van Djupadal en kent ze het werk en gedachtengoed van de Mandelmannfamilie zeer goed. Het lag daarom voor de hand dat zij de vertaling van dit bijzondere en inspirerende boek zou verzorgen.
Lees meer

Reviews

Door onze lezers geschreven
0 sterren | 0 beoordelingen

Wat vond jij van dit boek?

Hoeveel sterren geef je?
Geef je uitgebreide beoordeling en maak kans op een cadeaukaart ter waarde 50,00.

Details

  • Auteur(s) : Gustav Mandelmann, Marie Mandelmann
  • Uitgeverij: Cactus Books
  • ISBN : 9789492504036
  • Taal : Nederlands
  • Uitvoering : Hardcover
  • Aantal pagina's : 240
  • Verschijningsdatum : April 2017
  • Gewicht : 993
  • Afmetingen : 248 x 201 x 29 mm.
  • Thema : Nationale, regionale en etnische gerechten