Prijs
31.99

Op werkdagen voor 23.00 uur besteld, volgende dag in huis

Gratis binnen 30 dagen retourneren
Bezorging in de winkel is gratis
Klanten beoordelen ons met een
In Over charcuterie kom je alles te weten over het zelf maken van vleeswaren: van Italiaanse hammen, droge worst, coppa en pancetta, tot beroemde Franse patés en terrines en Nederlandse slagersklassiekers als achterham en rookvlees.

Met behulp van duidelijke stap-voor-stapfoto's en uitgebreide instructies worden alle technieken helder uitgelegd. Uiteraard ontbreken ook de foutenanalyses niet. Met Over charcuterie in de hand maak je voortaan je eigen vleeswaren op slagersniveau.
Lees meer

Reviews

Door onze lezers geschreven
0 sterren | 0 beoordelingen

Wat vond jij van dit boek?

Hoeveel sterren geef je?
Geef je uitgebreide beoordeling en maak kans op een cadeaukaart ter waarde 50,00.

Details

  • Auteur(s) : Meneer Wateetons
  • Uitgeverij: Carrera Culinair
  • ISBN : 9789048845347
  • Taal : Nederlands
  • Uitvoering : Hardcover
  • Aantal pagina's : 288
  • Verschijningsdatum : May 2019
  • Gewicht : 1300
  • Afmetingen : 257 x 196 x 32 mm.
  • Thema : Koken/eten per ingrediënt: vlees en wild; Kookkunst / eten en drinken etc.
  • Trefwoorden : Vleeswaren, Stappenplannen, Maken, Zelf maken, Slager