Vleesbijbel
Vleesbijbel
Vleesbijbel
Vleesbijbel
Prijs
33,99
Direct afhalen in de winkel?

Op werkdagen voor 23.00 uur besteld, volgende dag in huis

Gratis binnen 30 dagen retourneren
Bezorging in de winkel is gratis
Klanten beoordelen ons met een
Vleesbijbel is hét naslagwerk voor de vleesliefhebber

Vleesbijbel is hét naslagwerk voor de vleesliefhebber. Gertjan Kiers leert hoe je kwaliteit herkent, hoe je uitbeent, verdeelt, splitst en bereidt. Je zult lezen over het slachtproces, het rijpen, over mager en vet, over mals of stug. Aan de hand van eenvoudige beschrijvingen en stap-voor-stapfotografie leert deze meesterslager je de kneepjes van het slagersvak en geeft hij zijn favoriete vleesrecepten prijs, variërend in tijd en moeilijkheidsgraad.

Gertjan Kiers is een geboren slager met een zere brede kennis van vlees. Hij deelt deze passie regelmatig tijdens workshops, al dan niet in combinatie met een proeverij. Gertjan is trots op zijn ambacht en voert dit met verve uit. Een ambachtelijk vak mag tenslotte gezien en geproefd worden! Als gastdocent helpt hij bij het begeleiden van jongeren om de top van de gastronomie te bereiken.

Lees meer

Reviews

Door onze lezers geschreven
0 sterren | 0 beoordelingen

Wat vond jij van dit boek?

Hoeveel sterren geef je?
Geef je uitgebreide beoordeling en maak kans op een cadeaukaart ter waarde 50,00.

Details

  • Auteur(s) : Gertjan Kiers
  • Uitgeverij: Carrera Culinair
  • ISBN : 9789048833337
  • Taal : Nederlands
  • Uitvoering : Hardcover
  • Aantal pagina's : 496
  • Verschijningsdatum : maart 2017
  • Gewicht : 1250
  • Afmetingen : 218 x 163 x 44 mm.
  • Serie : Kookbijbels
  • Thema : Algemene kookkunst en recepten; Kookkunst / eten en drinken etc.
  • Trefwoorden : Recepten, Koken, Braden, Vlees