Prijs
9.99

Direct downloaden

In Masterclass Groente op de BBQ laat Julius Jaspers met meer dan 35 groentesoorten zien dat je oneindig veel mogelijkheden hebt tijdens het barbecueën, ook als je geen vlees of vis wilt eten. Met zijn eindeloze ervaring op culinair gebied, waaronder diverse BBQ-boeken, mag hij zichzelf gerust master van de barbecue noemen. Dit keer geeft Julius zijn groene klassiekers prijs, denk aan: maiskolf met boter en gegrilde aubergine, bimi met chorizo en venkel in zoutdeeg. Daarbij geeft Julius de recepten van zijn favoriete condimenten, zoals tomatensalsa en misodressing. Masterclass Groente op de BBQ biedt voor ieder wat wils!
Lees meer

Reviews

Door onze lezers geschreven
0 sterren | 0 beoordelingen

Wat vond jij van dit boek?

Hoeveel sterren geef je?
Geef je uitgebreide beoordeling en maak kans op een cadeaukaart ter waarde 50,00.

Details

  • Auteur(s) : Julius Jaspers
  • Uitgeverij: Carrera Culinair
  • ISBN : 9789048847983
  • Taal : Nederlands
  • Uitvoering : eBook
  • Verschijningsdatum : April 2019
  • Gewicht : 1
  • Afmetingen : 1 x 1 x 1 mm.
  • Serie : Masterclass
  • Formaat : ePub met digitaal watermerk - 3
  • Thema : Koken met specifieke apparatuur; Koken/eten per ingrediënt: fruit en groenten; Kookkunst / eten en drinken etc.