33.99
25.00

In herdruk, verwacht vanaf 12/9/2021

Gratis binnen 30 dagen retourneren
Bezorging in de winkel is gratis
Klanten beoordelen ons met een
Van hazenpeper tot hachee en van rendang tot klassieke lamscurry

Stoofbijbel is hét naslagwerk voor de stoofliefhebber

Aan de hand van duidelijke, stapsgewijze instructies, foto's en how-to's laat Julius Jaspers zien hoe je de allerlekkerste stoofgerechten maakt. Van klassiekers als boeuf bourguignon, hazenpeper en gekonfijte eend tot verrassende nieuwe recepten als bloemkool provençale, zeebaars met Ricard en ananas met vanille en cognac toe.

Meer dan 150 stoofrecepten
Heldere how-to's en technieken
Duidelijke stap-voor-stapfoto's
Uitleg van benodigdheden en -begrippen

'Goed voorbereiden, de hitte zijn werk laten doen en vaak een stuk later regenereren (een mooi woord voor opwarmen), waarbij je gelijk proeft dat de smaken nog beter zijn geworden. Op mijn lijf geschreven dus, dit thema!'

Lees meer

Reviews

Door onze lezers geschreven
0 sterren | 0 beoordelingen

Wat vond jij van dit boek?

Hoeveel sterren geef je?
Geef je uitgebreide beoordeling en maak kans op een cadeaukaart ter waarde 50,00.

Details

  • Auteur(s) : Julius Jaspers
  • Uitgeverij: Carrera Culinair
  • ISBN : 9789048847068
  • Taal : Nederlands
  • Uitvoering : Hardcover
  • Aantal pagina's : 432
  • Verschijningsdatum : October 2019
  • Gewicht : 1223
  • Afmetingen : 219 x 162 x 45 mm.
  • Thema : Kookkunst / eten en drinken etc.
  • Trefwoorden : Stoofvlees, Recepten, Gerechten, Kookboek, Stoof, Stoven